SRL Produkter

och

Elinstallationer i Krokom

Startsida
Företagsinfo
Instrument

Företagsinformation:

 

SRL Produkter och Elinstallationer i Krokom är ett företag som har en lång och bred erfarenhet bakom sig inom elbranschen.

 

Företaget ägs o drivs som enskild firma av Stig Linder.Företaget grundades i maj 1997 med firmanamnet SRL Produkter.Det började med framtagande av ett felsöknings- och identifieringsinstrument för el-anläggningar kallad ”PULSEN”.Detta instrument har jag patent på både i Sverige och USA. Men som det är med uppfinningar och innovationer så kostar det pengar. Så därför började jag även med att sälja glödlampor och el-materiel för att stärka kassan, varav namnet SRL Produkter.

 

Efter ännu ett par år så var det dags för nästa innovation, ett instrument för kontroll av utlösningstiden i el-anläggningar kallad ”idrifttagningsinstrument SRL 0403”.

 

Pengarna från försäljningen av lampor och el-materiel räckte inte till båda innovationerna så det behövdes något som gav bättre klirr i kassan.

 

2001 började jag med den långa vägen att läsa in el-behörigheten på distans genom Statens skola för vuxna i Norrköping och Lärcentrum i Krokom. På hösten 2003 blev jag klar och behörigheten kvitterades ut, då började jag med att ta på mig el-installationer åt privatpersoner.Våren 2004 ändrades namnet till

SRL Produkter och Elinstallationer i Krokom.Våren 2006 slutade jag med mitt ordinarie jobb som el-ingenjör vid Östersunds Kommun och driver nu firman sedan dess på heltid med el-installationer, försäljning av glödlampor o el-materiel samt egna framtagna mätinstrument.Min bakgrund inom elbranschen.

 

Arbetsgivare:

Båkab Hammarstrand

Elektrotjänst i Bispgården

Jämtkraft AB Östersund

Jämtkraft Elnät AB Östersund

Elinstallation i Ås AB (Elås)

Elektrotjänst i Östersund AB

Östersunds Kommun (Teknisk Förvaltning)

NS Erik Hansson AB (Elektriker i Norge "Ormen Lange")

 

Arbetsuppgifter:

Linjemontör
Elmontör vägbelysning
Kraftverksmaskininst
El-projektör
Kundtekniker
Beredare
Elektriker

Projektör vägbelysning
Verksamhetssamordnare
Driftcentral Kraftverk (skiftgång)

AMS (arbete med spänning)
AMS (arbete med spänning)
Copyright (C) 2004

Företagsinformation

Senast uppdaterad
2009-08-17 00:23